If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Провери първо дали има място да я навреш. 6-степенната кутия е по-дълга с 5-6 см. На 156 стърчи към гумата и понякога опира при пълен десен.
Иначе с 6-степенната колата има по-добър ряз (предавките са по-къси) и съответно намалява разхода на дълъг път.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Провери първо дали има място да я навреш. 6-степенната кутия е по-дълга с 5-6 см. На 156 стърчи към гумата и понякога опира при пълен десен.
Иначе с 6-степенната колата има по-добър ряз (предавките са по-къси) и съответно намалява разхода на дълъг път.
Радвам се, че точно ти пишеш(очаквах понеже знам че 156-цата ти е с такава кутия) супер звучи тва за повечето "ряз'' и по малкия разход!!! Аз определено нямам техническите познания за да разберя ще се събере ли...дано пише и някой, който е слагал или поне опитвал
Здравейте колеги,
Колата от подписа ми има ли OBD 2 букса за диагностициране понеже 1 колега си взе скенер който се закача за обд буксата и искам да пробвам на моята кво ще покаже??
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Здравейте колеги,
Колата от подписа ми има ли OBD 2 букса за диагностициране понеже 1 колега си взе скенер който се закача за обд буксата и искам да пробвам на моята кво ще покаже??
Не, трябва ти преходник от 3 към 16 пин-а
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Да, вече съм го поръчал и го чакам скоро..
Имам др. въпрос колата ми няма климатик... намерил съм цяла климатична система на много изгодна цена. Интересуваме дали имам 2 радиатора в купето 1 за парно и др. за климатика, защото разбрах че това е най-голямата пречка..
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Точно там е, но няма нужда да сваляш и двете рамен и кори. А само чистачката на пасажера и съответно кората. Под нея има също една пластмаса, която махаш и стигаш до филтъра.
Благодара макар и със закъснение за отговорите. Имаше тема ако не се лъжа със снимки и точни обяснения стъпка по стъпка как се демонтират фаровете на 145, но не мога да я открия. Бихте ли ми обеснили или да ми дадете линк към темата ако съществува още...
Comment